Agyserkentő extra csomag - 1 havi válogatás

-8% Agyserkentő extra csomag - 1 havi válogatás

Nagyobb kiszerelés, több féle hatóanyag


Ez a csomag 5 olyan gyógynövényt tartalmaz, melyek hatóanyagai hosszú távon javítják a memóriát és a koncentrációs készséget, valamint hozzájárulnak a mentális egészséghez és a kognitív funkciók fejlesztéséhez.

Mindezt az alapcsomaghoz képest egy extra hozzáadásával az Ashwagandha gyógynövénnyel, amely antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően védelmet biztosít a stressz, a szorongás és a levertség ellen.


Mit tartalmaz az Agyserkentő extra csomag?

 1. Bakopa kapszula 210mg - 45db - 2db
 2. Süngomba (Lions Mane) kapszula 400mg - 100db - 1db
 3. Gotu Kola kapszula 450mg - 100db - 1db
 4. Ashwagandha kapszula 245mg - 90db - 1db
 5. Ginkgo Biloba 120mg - 90db - 1db


Miért hasznosak ezek a gyógynövények az agyserkentés szempontjából?


 1. Süngomba (Lions Mane): A süngomba közvetlenül az agyban fejti ki hatását, ugyanis az agyi idegek növekedését, tehát az idegsejtek növekedési faktorát stimulálja (NGF-Neuron Growth Factor), valamint elősegíti a perifériás idegrendszer regenerálódását és működését. Ez azt jelenti, hogy az agy memóriatárolója megsokszorozódik, és a gondolkodásunk felgyorsul, mivel a neuronjaink sokkal több elektromos töltést bocsátanak ki.
 2. Bakopa:A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nemcsak a memóriát erősíti, hanem  javítja a kognitív képességeket és az agy alapvető egészségét is. A bakopában található triterpentid szaponinok valamint a bakozidok elősegítik az idegi impulzusok áramlását, ezáltal javítja a tanulási funkciót, a memóriát és a koncentrációs képességet. A bakozidok részt vesznek a károsodott neuronok helyreállításában azáltal, hogy fokozzák a kináz aktivitást, a neuronális szintézist, visszaállítják a szinaptikus aktivitást, és végül az ingerületvezetést. Hatása legfőképp a piracetamhoz hasonló, azonban, a mellékhatások nélkül fejti ki tartósan, pozítiv hatását.
 3. Gotu Kola: A Gotu Kola hatékonyan enyhíti, illetve megelőzi a depressziót és a szorongást. A kolecisztokinin receptorok megkötésével a paraszimpatikus idegrendszer hatékonysága megnövekszik, így segítve a mindennapi stressz és szorongás feloldását. Továbbá segítséget nyújt a pszichés lassúság ellen, így ajánlják azoknak, akiknek a feladataira való odafigyelés nem az erősségük, netán túl fáradtak hozzá.  Szedatív hatásai mellett, a Gotu Kola növeli a kollagéntermelést, segíti az immunrendszer védelmét a vírusok és baktériumok ellen, rendszeres szedése pedig csökkenti a vérnyomást.
 4. Ashwagandha: Az Ashwagandha (Withania somnifera) egy, az indiai orvoslásban már évezredek óta használt gyógynövény mely adaptogén jellegének köszönhetően nem csak stressz- és szorongásoldó, hanem hosszútávon segíti a neuronok karbantartását, javítja a tanulékonyságot és a memóriát, csökkenti a levertséget és segíti a jobb alvást is.
 5. Ginkgo Biloba: A Ginkgo Biloba javítja az agy vérellátását, ezért különösen hatásos a csökkenő figyelem, az emlékezetzavarok és a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén.
  Remekül javítja a koncentrációt és az agyszöveteket is karbantartja – erről a kolin nevű hatóanyaga gondoskodik. A kolin és az acetilkolin a két alapköve az egészséges neurális kommunikációnak és az erős kognitív képességeknek. Ezek mellett a Ginkgo hasonlóan hat, mint egy antidepresszáns, mivel egyensúlyban tartja a szerotonin, dopamin és norepinefrin szinteket, így egy jóleső, energikus,  életerős közérzetet biztosít.


Mit várhatsz ezen készítmények együttes hatásától?

 • Hatékonyabb tanulást és eredményesebb munkavégzési folyamatot
 • Javuló memória készséget
 • Erősebb koncentrációt
 • Nagyobb teherbírást és gyorsabb regenerációt
 • Az agy jobb vérellátottságát
 • Jobb közérzetet és stressztűrő képességet
 • Az immunrendszer jobb ellenállóképességét


Hogyan használd és miként adagold a csomagban szereplő étrend-kiegészítőket?

A csomag 1 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz, melyet a következőképp használj fel agyserkentés szempontjából:

 1. Bakopa kapszula 210mg - 90db: 1 kapszula reggel, 1 kapszula délután étkezés előtt.
 2. Süngomba kapszula 400mg - 100db: 1 kapszula reggel, 2 kapszula délután étkezés előtt.
 3. Gotu Kola 435mg - 60db: 1 kapszula reggel, 1 kapszula délután étkezés előtt.
 4. Ashwagandha kapszula 245mg - 90db: 2 tabletta reggel, 1 tabletta délután étkezés előtt.
 5. Ginkgo Biloba 120mg - 90db:  1 vagy 2 tabletta reggel, 1 tabletta kora délután étkezés előtt


Meddig elég ez a csomag és milyen hosszú ideig használhatom?

A csomag másfél hónapra elegendő kapszulát tartalmaz. Ezeket a gyógynövényeket célszerű folyamatosan, hosszú távon használni.

Érdemes rájuk egyfajta "agy vitaminként" tekinteni, melyet célszerű beiktatni a mindennapokba a hosszú távú egészségért és eredményért.


Biztonságosak és legálisak ezek a növények?

Igen, teljes mértékben biztonságosak és mellékhatás mentesek. Azonban a Ginkgo Biloba tartalma miatt nem ajánljuk vérzékenységben szenvedőknek.
A termékeket mind magyarországi ellenőrzött forgalmazóktól szerezzük be és rendelkeznek OÉTI notifikációs számmal. Étrend-kiegészítőnek minősülnek.


Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

 • Megtekintések: 806
 • Cikkszám: agyserkento-extra
 • Elérhető: Raktáron
 • 25,940Ft
 • 23,740Ft
 • Nettó ár: 23,740Ft