Kiknek és miért jó a nikotinmentes hevítőrúd?

Posted by Szexvital.hu 2020-08-19 5 Hozzászólás

Dohányzol? Meguntad, hogy kellemetlen a leheleted és cigiszagú mindened? Inkább letennéd a hagyományos cigit, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Félsz attól, hogy neked nem adatik meg az oly’ sokat hallott sikersztorik egyike? Ne bízd a véletlenre! Próbáld ki az igazi megoldást, ami a nikotinmentes hevítőrúd!

A leszokás nehézségei

Vannak olyanok, akiknek van annyi akaraterejük, hogy egyik napról a másikra képesek leszokni a dohányzásról, de azért valljuk be, ők vannak kevesebben. Az átlagember számára, azaz nekünk, merőben nehezebb dolgunk van, hiszen időről időre visszatér a vágy a nikotin után, vagy csak hiányzik a megszokott mozdulat. Sőt, van, hogy annyira, hogy minden észérvet félresöpörnénk, csak hogy rágyújthassunk! 

Ne gyengülj el, van megoldás arra, hogy ne ess vissza!

 

 

A nikotinmentes hevítőrúd

Meglehet, hogy megtetted az első lépést, és beszereztél már egy hevítőt, de még a nikotinról nem tudtál lemondani. Akkor legyen ez a következő lépés! Lássuk, hogy mik azok a nikotinmentes hevítőrudacskák!

Ezek a kis rudacskák kizárólag hevítőben használhatóak, és ami a legfontosabb, nem tartalmaznak nikotint. Kínálatunkban olyan márkákkal találkozhatsz, mint a TQS, darlings vagy healcier, melyek igen magas minőséget képviselnek, és rengeteg ízben érhetőek el. Remek választást kínálnak, hogy újra és újra átéld a dohányzás nyújtotta örömöket úgy, hogy a szervezetedet nem mérgezed káros anyagokkal. Mivel sem nikotint, sem pedig dohányt nem tartalmaznak, így sokkal egészségesebbek, mint korábbi társaik.

Mit tartalmaznak?

A nikotinmentes hevítőrudacskák alapja fekete tea, melyet fenyőfa tűzön való füstölésével készítenek. Ehhez persze hozzáadódik a többféle aroma és ízesítés, amik mind azért vannak, hogy az ízlésednek megfelelőt választhasd ki. Azon dolgozunk, hogy tökéletes élményben lehessen részed.

Mivel teljesen nikotin- és dohánymentes hevítő rudacskákról van szó, így nem számítanak dohányterméknek sem. Szerencsére ma már a hevítőt is gyerekjáték beszerezni, mivel számtalan dohánybolt nyújt igen széles választékot. Szerencsére a nálunk kapható összes nikotinmentes hevítőrúd kompatibilis a legtöbb hevítővel, így akkor sem kell lecserélni azokat, ha éppen az egyik márka íze fog meg igazán, majd a másik márkára szeretnél átnyergelni, vagy váltogatnád a kettőt. 

Mivel nem kell meggyújtani, így nem is ég, azaz nem kell a környezetnek a passzív dohányzástól tartania. Hevítőrudaink rendelkeznek minden szükséges nemzetközi tanúsítvánnyal, így bátran használhatod cigaretta helyett.

Szerencsére árát tekintve sem kerül többe, mint a hagyományos cigi, de ezzel szemben sokkal egészségesebb választást jelent. 

Nem kötelezted még el magad a leszokás mellett, de egyre inkább kacsintgatsz az egészségesebb életmód irányába? Tedd meg magadnak és a környezetednek a szívességet, hogy nem teszed ki a nikotin és a dohányfüst okozta károknak! Válogass a webáruházunkban kapható nikotinmentes hevítő rudacskáink közül, amikkel nem kell lemondanod a megszokott mozdulatról, és még a különféle ízeket is kedvedre élvezheted

5 Hozzászólás

Méhes Jennifer:
2020-10-26, 07:21:10
Válasz

Jónapot! Érdemes annak iqosozni aki nem cigizett előtte

anon:
2021-02-03, 21:08:58

nem

endy:
2021-03-30, 17:01:07

Ha mindenképpen rágyujtanál, mert nem tudod elkerülni és marhára izgat a dolog akkor sokkal jobban jársz ha hevítő/hevítőrúdon(pl iqos) keresztül próbálod ki nikotin nélkül.....DE természetesen ha meg tudod állni hagyd a francba az egészet...

Bíró Petra:
2021-07-22, 10:31:39, Petraa
Válasz

Érdeklődni szeretnèk,hogy a nikotin mentes heets kismamáknak ajánlott e?

Bacsó Katalin:
2021-09-30, 07:03:50, Mazsi
Válasz

Van e káros hatása a nikotinmentes hevítő rudnak??????

Kovácsné Bacskó Katalin:
2022-08-04, 11:26:24

Férjem hátsó fali infarktust kapott túlvan a katéterezésen, hála isten kisebb mértékű volt. A normális cigit azóta nem szívja ennek 1 hete, de arra gondoltam vennék ezt neki, ha ez káros hatások nélkül szívjató! Köszönöm mielőbbi válaszukat: Kati

Vincze Monika:
2021-11-06, 09:21:33
Válasz

A “provilen glikon” az tulajdonképpen propilén glicol?????

Reszegi Tamás:
2022-03-08, 17:07:18, R.TommiHUN
Válasz

Szép napot! Az a kérdésem lenne, hogy az IQOS készülék nem tartalmaz nikotint? A barátnőm azt hiszi, hogy a készülékből van nikotinos és nikotinmentes.

Hozzászólás