Snüssz

Snüssz

Snüsszt lehet kapni dohányboltokban is, ami kis tasakba rejtett dohány, amit az íny és ajkak közé teszünk, ahol a nyálkahártyán keresztül felszívódik. Ennek segítségével bárhol, észrevétlenül lehet a nikotint pótolni a szervezetünkben, így élénkítő hatást tud kifejteni. 

Viszont most jön a csavar, hiszen Némely termék esetében viszont koffeinnel is találkozhatunk az összetevők között. A webáruházunkban kapható snüsszök mind dohány és nikotinmentesek. Tehát a nálunk kapható snüssz termékek a legkisebb mértékben sem tartalmaznak dohányszármazékot vagy nikotint.


Miért érdemes kipróbálni?

Nem tartalmaz se dohányt se nikotint, de a koffeinszükségletedet minden további nélkül kielégíti. Koffeinmentes verziót is találsz, ha arra vágysz és használata közben nem kell köpködni. Mindemellett, nagyon izgalmas ízekkel teszi színessé a hétköznapokat! Alapvetően a dohány rágása nem egészséges és sok káros mellékhatása lehet. A sárgult fogaktól azok kiesésén keresztül, még a száj és gyomorrák kialakulásában is nagy szerepet játszhat. Viszont ne felejtsük el, hogy mi nem árulunk t. Így ezek a veszélyek a mi vásárlóinkat nem fenyegetik.


Mi a snüssz káros hatása?

Általában, a dohány tartalmú készítmények esetén enyhe kábulást, fáradtság érzetet, néhány esetben hányingert, rosszullétet is tapasztalhatunk. Ez a mi termékeinkre nem vonatkozik, mivel azok nikotin mentesek.


Nehéz a snüssz használata?

Egyáltalán nem. Válassz egy ízt, és a tasakot tedd a fogínyed és a szád belső fala közé. Ha extra snüsszt választasz vigyázz, csíp!


Mik a snüssz mellékhatásai?

Általában, a dohány tartalmú készítmények esetén enyhe kábulást, fáradtság érzetet, néhány esetben hányingert, rosszullétet is tapasztalhatunk. Ez a mi termékeinkre nem vonatkozik, mivel azok nikotin mentesek.


Mi a snüssz jelentése?

Rágódohány. De ha nálunk adod snüssz vásárlásra a fejed, akkor dohánnyal garantáltan nem fogsz találkozni.


Miért vegyem meg?

  • Energikussá tesz
  • Segít a fókuszálásban
  • Kellemes, sokáig kitartó ízt ad
  • Segít legyőzni a sóvárgást
  • Izgalmas ízek közül válogathatsz
  • Biológiailag lebomló teatasakba csomagolt és nem mellesleg kalóriamentes.
Mutat:
Rendezés:

TEAZA DOHÁNY- ÉS NIKOTINMENTES KÁVÉ ÍZESÍTÉSŰ SNÜSSZ - 10 DB

A Teaza megreformálja a snüsszről alkotott képed!Ugyanis akármennyire hihetetlen, a Teaza termékeibe..

2.918 Ft Nettó ár: 2.298 Ft