Jobb Alvás csomag - 1 havi válogatás

-7% Jobb Alvás csomag - 1 havi válogatás

Ez a csomag 3 olyan kiegészítőt tartalmaz, amely hozzájárul a pihentető alváshoz és segít az inszomnia (álmatlanság) leküzdésében.

Az alváshiány komoly egészségügyi probléma, mely nemcsak fáradtsághoz, hanem a teljesítőképesség romlásához, sőt az öregedés felgyorsulásához is vezethet.

A nyugodt éjszakai pihenés biztosítja a mentális és fizikai regenerálódást, illetve hozzájárul az egészséges életmódhoz.

A csomagot alkotó gyógynövények és tápanyagok hatása külön-külön is igazolt, azonban együttes alkalmazásuk szinergikus hatást eredményez, így minden hiányosságot pótolva, egy komplex csomag részeként hatékonyabb eredmény érhető el.


A csomag napi szinten csupán 243.- Ft-ba kerül.


Milyen esetetekben ajánljuk ezt a csomagot?

        - Ha nehezen tudsz elaludni, lefekvést követően órákig csak forgolódsz
        - Ha az éjszaka során gyakran felébredsz és nehézséget okoz visszaaludni
        - Ha az alvást követően is fáradt maradsz
        - Ha reggelente túl korán felébredsz.

Mit tartalmaz a Jobb Alvás csomag?

 1. Biotech Sleep Alvást segítő kapszula - 60db
 2. Valeriana kapszula 350mg - 45db 
 3. Magnézium + B6 Vitamin 250mg - 50db

Miért hasznosak ezek a gyógynövények az alvás szempontjából?

 1. Biotech Sleep Alvást segítő kapszula: Ez egy melatonin termelést segítő készítmény, L-triptofán aminosavval, növényi- és gyümölcskivonatokkal. A melatonin az alvás szabályozására szolgáló természetes hormon, amit az agyalapban található tobozmirigy termel. Ennek köszönhetően jelentkezik az álmosság az éjszakai órákban. Termelődését gátolhatja természetes vagy mesterséges fény, illetve a stressz. A melatonin termelés segít a pihentető és nyugodt alvásban.

 2.  Valeriana (Macskagyökér): Európában és Észak-Amerikában őshonos gyógynövény, mely gyökerét már az ókori görögök is főként alvási zavarok kezelésére használták. Támogatja a nyugodt és zavartalan alvást, továbbá napközben is alkalmazható relaxációs célokra. Nincs álmosító hatása, csak az alvási állapot közben "mélyíti" el a pihenést. Ű

 3. Magnézium + B6 Vitamin: Szervezetünkben több, mint 300 különböző reakcióhoz szükséges a magnézium. Többek között szabályozza a szívritmust, ezáltal nyugtató hatást fejt ki. Nemcsak a stressz kezelésében bizonyul hatékonynak, hanem a megfelelő alvás biztosításában is jelentős szerepe van. A stressz és a feszültség gyakran lehetnek kiváltó okai az alvászavaroknak és az álmatlanságnak.

  Mit várhatsz ezen készítmények együttes hatásától?

  • Gyorsabb, könnyedebb elalvást
  • Ritkább éjszakai ébredéseket
  • Pihentetőbb és mélyebb alvást
  • Jobb közérzetet
  • A bioritmus nagyobb egyensúlyát (hosszú távú hatás)

  Miként adagold a csomagban szereplő étrend-kiegészítőket?

  A csomag 1 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz,amit a következőképpen javaslunk felhasználni:
  1. Biotech Sleep Alvást segítő kapszula - 60db: 2 kapszula lefekvés előtt.
  2. Valeriana kapszula 350mg - 45db: 2 kapszula lefekvés előtt (hétvégente elhagyható)
  3. Magnézium + B6 Vitamin 250mg - 50db: 1-2 tabletta étkezések után. Érdemes reggel és este, lefekvés előtt fogyasztani. (Nincs álmosító hatása) 

  Biztonságosak és legálisak ezek a növények?

  Igen, teljes mértékben biztonságosak és mellékhatás mentesek.
  A termékeket mind magyarországi ellenőrzött forgalmazóktól szerezzük be és rendelkeznek OÉTI notifikációs számmal. Étrend-kiegészítőnek minősülnek.


  Figyelem!

  Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

  Írjon véleményt a termékről

  Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
      Rossz           Jó

  • Megtekintések: 1592
  • Cikkszám: alvas-csomag
  • Elérhető: Raktáron
  • 7,870Ft
  • 7,290Ft
  • Nettó ár: 7,290Ft