L-Glutamin kapszula 1000mg - 120db

L-Glutamin kapszula 1000mg - 120db

Az L-Glutamin egy igazán sokoldalú étrendkiegészítő, amely az erőnlét fokozásán kiül javítja a kognitív funkciókat is. Az agy üzemanyagaként is emlegetett L-glutamin fokozza a szervezet glutaminsav és gamma-amino-vajsav (GABA) termelését, így javítva a szinapszisok közötti kommunikációt.

Nootropikum hatásai mellett, az L-glutamin csökkenti a szervezet edzés utáni ammónia szintjét, valamint felgyorsítja a természetes glikogén szint visszaállását.


Használatától várható:

 1. Javíthatja a kognitív funkciókat: A szervezet megnövekedett ingerületátvivő anyag (GABA, glutaminsav) termelésének köszönhetően felgyorsulnak az agyi folyamatok.
 2. Felerősítheti más nootropikumok hatását: Az L-glutamin felerősíti azon nootropikumok hatását melyek befolyásolják a GABA és glutaminsav működését.
 3. Izomnövekedés, jobb izomerő érhető el: Az L-glutamin hatására a sejtek nitrogénszintje megemelkedik, amely segíti a protein szintézisét.
 4. Erősíti az immunrendszert: Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően az L-glutamin elősegíti a méregtelenítést, erősíti az immunrendszert.


Összetevők (1 tabletta): 1000mg (1g) - L-Glutamin

Kiszerelés: 120db


Ajánlott dózis agyserkentés szempontjából:

Az első héten napi 1g, utána napi 1-5g az agy metabolizmusáért.

A napi maximális 10g dózist ne lépje túl!


Ellenjavallat, mellékhatások

 1. Várandós és szoptató anyáknak szedése nem ajánlott
 2. Májbetegeknek szedése nem ajánlott


Ajánlott mellé még:

Az összes nooptropikum mellé hasznos, felerősítő hatású. 


Figyelem!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

 • Megtekintések: 4887
 • Gyártó: Agyserkentő
 • Termék kód: ML070030
 • Elérhetőség: Raktáron
AKCIÓS IDŐSZAK:
 • 8.871 Ft
 • Nettó ár: 6.985 Ft

Ajánlott kiegészítők

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.