NUDE - GRAPEFRUIT ÍZŰ LEHELETFRISSÍTŐ ÉS AROMA GOLYÓK

Új NUDE - GRAPEFRUIT ÍZŰ LEHELETFRISSÍTŐ ÉS AROMA GOLYÓK

Ha szeretnél egy kis színt adni a tea alapú hevítőrudakhoz, jobban mondva ízt, akkor ezek a pattintós aromagolyók neked lettek kitalálva!

Nude termékeink egyaránt használhatók leheletfrissítőként és hevítőrudakhoz alkalmas aroma golyóként is. Mindkét felhasználás során finom és frissítő ízvilágot érezhetünk.


Használat: Applikátor segítségével lyukassza ki a szűrőt, majd helyezze a golyót a szűrőbe. Pattintsa szét és lélegezze be az így felszabadult illatot. Csak az általunk forgalmazott hevítőrudakhoz ajánlott a használata.

 

A webáruházunkban elérhető kulcstartóra rögzíthető applikátor is, itt.

 

Mennyiség: 30 db / doboz

Termék előnyei: Azonnali, hosszan tartó hatás ; egyedülálló, érintésmentes adagolódoboz ; OGYÉI által regisztrált étrendkiegészítő

Javasolt felhasználási mennyiség: Maximum 5db aromagolyó javasolt óránként.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, nyílt lángtól és tűztől távol! Nedvességre, nyomásra érzékeny!

Javasolt használat: A terméket magában fogyasztani is szabad, leheletfrissítő cukorkaként is funkciónál. Tisztítja a nyelvet és a fogakat, valamint 3 másodpercen belül friss leheletet ad. Ha lenyeljük, akkor a termékben található természetes olajok a gyomorból hatva további 3 órán át megőrzik a lehelet frissességét, és támogatják a gyomor egészségét.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Megtekintések: 40
  • Termék kód: nude-grapefruit
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 899 Ft
  • Nettó ár: 708 Ft

Ajánlott kiegészítők