ProbioTen - 60db - GymBeam

ProbioTen - 60db - GymBeam

A ProbioTen komplex probiotikumok (élő mikroorganizmusok és az egészség számára kedvező hatású baktériumok), melyek a bélflórát egyensúlyban tartják, és meggátolják a káros mikroorganizmusok szaporodását a testben. Ez a 10 probiotikus törzs gondoskodik az emésztő- és immunrendszer egészséges működéséről, ahogy a szervezet védekező képességéről is. A probiotikumok szabályozzák a belek működését, segítenek hasmenésnél és székrekedésnél, eltávolítják a testből a toxikus anyagokat, és javítják a nagy mennyiségű rossz koleszterinszintű embereknél a lipid profilt. A probiotikumok továbbá képesek enyhíteni a laktóz intolerancia tüneteit, mivel β-galaktozidáz enzimet termelnek, mely lebontja a laktózt.

A ProbioTen probiotikum egy adagjában egészen 10 milliárd élőkultúra található, melyek biztosítják a vitaminok és ásványi anyagok hatékony felszívódását, ami kedvező hatással van az immunrendszerre.


Mikor fogyasszunk nagyobb mértékben proibotikumokat?

Nagyobb mértékben megfázáskor, betegségkor, fertőzésekkor, vagy az immunrendszer legyengülése esetében kellene probiotikumokat fogyasztani. Szintén ajánlott kiegészítő termék antibiotikumok fogyasztása esetében is, melyek károsítják a bél mikroflóráját, valamint ajánljuk emésztési, vagy gyomor nehézségek esetében is.


Milyen probiotikumokat tartalmaz a Probioten?

A Probioten egyedülálló probiotikum összetételében azonnal néhány különböző típusú élő mikroorganizmust megtalálhatunk. Az emésztés javítására és az emésztőrendszer támogatására a termékben Bifidus an lactis, Lactobacilus plantarum, Bifidus bifidum és bifidus breve található. A laktóz intolerancia tüneteinek enyhítésére a Lactobacilus casei szolgál. A Lactobacilus brevis természetes módon küzd a fertőzések ellen, és képes hatékonyabbá tenni az antibiotikumokat. A Bifidus I infantis harcol a sömör kialakulása ellen, és eltávolítja a testből a felhalmozódott toxikus anyagokat. A Bifidus I longum pedig támogatja az immunrendszer működését és segít a vitaminok és ásványok jobb felszívódásában. A koleszterin szintjének csökkenését, ahogy az allergiák kialakulását is segít megelőzni a Lactobacilus acidophilus. A Probioten termékben található frukto-oligoszacharidok támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését és óvják a bélflórát.


A ProbioTen és előnyei:

 • probiotikum komplexum
 • adagonként egészen 10 milliárd élőkultúrát tartalmaz
 • segít az emésztőrendszer megfelelő működésében
 • óvja és javítja a bélflórát
 • támogatja a vitaminok és ásványok felszívódását
 • támogatja az immunrendszert
 • enyhíti a laktóz érzékenység tüneteit
 • hatékonyabbá teszi az antibiotikumokat
 • eltávolítja a test toxikus anyagait
 • csökkenti a koleszterin szintet
 • preventív hatással van az allergiákkal szemben
 • javítja a lipid profilt

 

Összetétel:

-Fibrillin,

-Frukto-oligoszacharidok,

-Probiotikus törzsek (Bifidus an lactis, Lactobacilus plantarum, Bifidus breve, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus casei, Lactobacilus brevis, Bifidus bifidum, Bifidus l infantis, Bifidus l longum, Lactobacilus acidophilus).

 

Adagolás:

Fogyassz napi 1 adagot (2 kapszula) az étkezés során.


Tápérték táblázat:

Tápértékek 1 adag

Bifidus an lactis 2,5 x 10 9 CFU*

Lactobacilus plantarum 1,5 x 10 9 CFU*

Bifidus breve 1 x 10 9 CFU*

Lactobacilus rhamnosus 1 x 10 9 CFU*

Lactobacilus casei 1 x 10 9 CFU*

Lactobacilus brevis 1 x 10 9 CFU*

Bifidus bifidum 5 x 10 8 CFU*

Bifidus l infantis 5 x 10 8 CFU*

Bifidus l longum 5 x 10 8 CFU*

Lactobacilus acidophilus 5 x 10 8 CFU*

FOS (fructooligosaccharides) 25 mg

Fibrillin 400 mg

*CFU – kolóniákat alkotó egység.


Figyelmeztetés:

Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét. A táplálék kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Ajánlott a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Ne fogyaszd a terméket, ha érzékeny vagy az összetevők valamelyikére. Nem ajánlott gyermekek számára. A várandós és szoptató nők számára a termék fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultáljanak a szakorvosukkal. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi (dátum), és a tételszám megtalálható a termék csomagolásának alján. Szobahőmérsékleten, zárt dobozban, száraz helyen tárolandó. Óvd a közvetlen napsugárzástól.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

 • Megtekintések: 212
 • Termék kód: gb-probio-60
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 4.200 Ft
 • Nettó ár: 3.307 Ft