Vásárolj 20.000 Ft felett és a rendelésedet ingyen kiszállítjuk 1-3 munkanapon belül!
Kérdése van? +36205571025
A hagymagumó alliint és alliináz nevû enzimet tartalmaz. Az alliinbõl a sejtsérülés hatására hagyma megvágása alliináz hatására különbözõ vegyületek képzõdnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelõsek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevõk: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.
elõnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában
Figyelem! A legtöbb ember, külsõleg és belsõleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tõle, sõt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétõl is kiütésesek lesznek.
Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok 1 kapszulában: