Dohányzás? A heets remek alternatíva

Posted by Szexvital.hu 2020-08-28 0 Hozzászólás

Eleged van a füstölésből, vagy épp leszoknál a dohányzásról? Szerencsére ma már rengeteg lehetőség áll a rendelkezésedre, amik segíthetnek a célod elérésében. Ilyen például a heets, ami tökéletes alternatíva arra, hogy füstmentesen is élvezhesd a nikotint, vagy végre teljesen letedd a cigit. 

A dohányzás káros

Bár nagyon elcsépelt és unalmas frázis, a dohány káros voltával senki nem szállhat vitába. Hiszen káros arra nézve, aki dohányzik, a környezetére, aki kénytelen passzívan dohányozni, azaz beszívni a cigaretta füstjét, és nem beszélve a környezetről, aminek szintén sokat árt a pöfékelés. Éppen ezért manapság egyre környezettudatosabban gondolkodnak az emberek, így keresik azt a megoldást, amivel nem ártanak a környezetnek és más embereknek sem. Azt, hogy ki mit tesz a saját életével és egészségével, vajmi kevés jogunk van megítélni, így nekik szeretnénk néhány lehetőséget bemutatni, ami megfelelhet a fenti kívánalmaknak.

Az IQOS heets, mint alternatíva

A hevített dohány egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban, annak ellenére, hogy ez sem az egészség mintaképe. Természetesen jóval kevésbé káros, mint az égetett dohány, azaz a cigaretta, hiszen nem termel füstöt, így az ezáltal keletkező káros anyagok belélegzése csökken. Talán nem véletlen, hogy bár dohányterméknek minősül, már Amerikában is egy kicsit enyhébb megítélés alá esnek az IQOS termékek.

Mivel ezek a heets rudak alternatívát képeznek a dohányzás tekintetében, így nem mondunk újat azzal, hogy dohányt, azaz nikotint tartalmaznak. Éppen ebből kifolyólag semmiképp sem azoknak ajánljuk az áttérést azoknak, akik le akarnak szokni. A hevített dohány ízét és tartalmát tekintve sem változott, csak igény esetén választhatunk akár ízesített variációt is. Különféle ízekért nézz el a legközelebbi dohányboltba, hogy megtaláld a megfelelőt!

Nikotinmentes heets, mint alternatíva

A leszokást választók számára a legjobb megoldást nyújthatják a különböző nikotinmentes heets rudacskák. Ezek nem tartalmaznak sem dohányt, ebből kifolyólag nikotint sem, így nem kell attól tartani, hogy nem sikerül a vállalás. Ezek az ízesített heets rudacskák is sokfélék, és igen könnyű megszeretni őket. Nem csak mentolos variációban érhetőek el, hanem akár gyümölcsös és kombinált formában is. Az alapjukat fekete tea (Healcier), valamint zöld tea és oolong tea (Ccobato) alkotja, így helyettesítve a dohányt. Ezenkívül nem tartalmaznak mást, mint az ízesítéshez használt vagy épp nem használt aromákat, azaz a dohány nincs a listán. 

A legjobb persze, ha teljesen sikerül letenni a cigarettát, ám sokan vannak, akiknek hiányzik a berögzült mozdulat, főleg egy álmos reggelen, egy jó kávé társaságában. Ez a megoldás sokkal egészségesebb, mivel a hevítés során nem jut káros anyag a szervezetbe, így nagyban segíti a leszokást.

Nem e-cigi!

A webáruházunkban kapható nikotinmentes heets rudacskák nem keverendőek össze az e-cigivel, mivel bár az sem tartalmaz dohányt, ám ettől függetlenül nikotintartalmú likvideket hevít. Így a leszokást semmi esetre sem segíti. 

Ahogy látható, a dohányzás körforgásából való kilépést többféle módszer is segíti, legyen szó váltásról vagy épp végleges szabadulásról. A lényeg, hogy az elhatározás fejben dől el, így első lépésként az agyadat kell beállítani a változásra!

Hozzászólás